Gjykata Penale s’i beson Bokit 13, mbetet në burg, edhe pse ankohet se është i sëmurë

Bojan Jovanovski-Boki 13, i dënuar “Reket” vazhdon të mbetet në burg.
Gjykata penale ka marrë një vendim, duke refuzuar ankesën përmes së cilës i kërkuar pezullim të përkohshëm të dënimit për shkak të rëndimit të shëndetit.
Avokati Vladimir Tufegxhiq, nga ana tjeter nuk e ka marrë vendimin, madje thotë dorëzuar prova të reja, me të cilat dëshmohet se Jovanovski nuk mund vazhdojë vuajtjen e dënimit, transmeton A1on.mk.
Ky vendim i gjykatës vjen pas letrës së sotme të ekipit juridik të Jovanovskit në të cilën pretendojnë se i është dëmtuar shëndeti dhe rrezikohet jeta.(INA)