Gashi: Përfundimi i Ramazanit dhe ardhja e Bajramit gjithnjë ka qenë festë në familjet tona

Kreu i Alternativës Afrim Gashi ka uruar besimtarët myslimanë për festën e Fitër Bajramit. Ai ka thënë se ardhja e Bajramit gjithnjë ka qenë mall dhe festë në familjet tona.

Ja urimi i plotë e Gashit:

 

Loading...