Evropës ende po i mungon lidershipi kompetent

Gjykata raciste speciale mbi Kosovën, që po gjykon çlirimtarët e popullit të Kosovës më kujton këtë karikaturën me çekanin dhe gozhdat. Pra kjo gjykatë ka për qëllim të gjykojë njerëz të drejtë dhe jo krimilët fashisht për krimet që bënë mbi polullin e pambrojtur civil të shtetit të Kosovës. Kjo gjykatë dëshmojë edhe në rastin e fundit që është raciste, e një anëshme dhe mjaftë jo-kompetente. Turp për të gjithë të involvuarit në këtë lojë të fëlliqur, që tentonë ti njollosë vlerat e mirëfillta njërzore e demokratike në tërsi dhe velerat e çlirimtarëve të Kosovës në veçanti, duke i lënë të flejnë rehat ata që bënë gjenocid mbi popullin e shtetit të Kosovës, duke vrarë mbi 1500 femijë, e dhjetë mijëra civil të tjerë e duke dhunuar mbi 20.000 vajza e gra. Evropa sërish duhet të turpërohet për jo-astësinë e sajë të lidershipit të denjë.
Prof. Dr. Fadil Çitaku, PhD, MME (Uni Bern) Themelues i Akademisë së Shkencave të Lidershipit në Zvicer, Cyrih (www.alssedu.ch); Shkënctar i Lidershipit dhe Inteligjencës Emocionale; Profesor për PhD, Msc. dhe MAS. Zbulues i Modelit te Lidershipit sipas Çitakut në shtetet: Zvicer, Gjermani, Austri, USA, Kanada dhe Britani të Madhe. Kontakti: info@alss-edu.ch

www.alssedu.ch
alssedu.ch

Loading...