Dramë në Gazi Babë të Shkupit, dy vëllezër kanë qenë të kërcënuar me armë zjarri

Dy vëllezër kanë denoncuar se dje në lagjen e Gazi Babës, kanë qenë të kërcënuar me armë zjarri nga një person me inicialet N.P.
“Më datë shtatë mars 2023 në orën 17:45 në SPB Shkup, F.A (33) nga Shkupi ka denoncuar se rreth orës 16.20 në rajonin e Gazi Babës, N.P me armë zjarri ka kërcënuar atë dhe vëllaun e tij”, thuhet në njoftimin e policisë.
Policia po punon në zbardhjen e rastit. /SHENJA/