Ditë historike për Strugën dhe futbollin strugan

Xheladin Poshka

Kjo e diel është një ditë shumë e rëndësishme për futbollin shqiptar në Maqedoni dhe veçanërisht për qytetin e Strugës. Ekipi strugan F.C STRUGA Trim&Lum do të luajë për të dalë në Ligën e Evropës. Duke shpresuar në fitoren e skuadrës strugane, gjithsesi sidoqë të shkojë jemi krenarë për të gjitha përpjekjet dhe fitoret e deritanishme që e kanë ngritur lart emrin e qytetit.
Suksese dhe Faleminderit djema!