Banori i Orizares së Likovës: Votën të ja japim koalicionit Alternativa-Aleanca! (Video)

Qytetari i Orizares i revoltuar me politikat 18 vjecare te BDIse dhe kerkon masivikisht te mbeshtetet Alternativa dhe Aleanca.

Loading...