Aksident në hyrje të Tetovës, kamioni humb kontrollin dhe kalon në drejtim të kundërt të autostradës

Në hyrje të Tetovës, kamioni i drejtuar nga shofer i Malit të Zi ka kaluar në drejtimin e kundërt të autostradës pasi ka humbur kontroll.

Sipas informacioneve të siguruara disa persona kanë arritur që ta nxjerin shoferin të gjallë.

Policia ka arritur në vendin e ngjarjes dhe po hetohet rasti i plotë se si erdhi deri te aksidenti.