​Në Kroaci konfirmohet rasti i 13-të me koronavirus

Bëhet fjalë për një shtetas kroat që punon në Itali, i cili është shtruar në një spital në qytetin Pula, njoftoi sot Shtabi i Mbrojtjes Civile i Kroacisë.

Në deklaratë thuhet se disa persona të sëmurë janë identifikuar në vendin e punës së këtij personi në Itali, transmeton KosovaPress.

Selia Kombëtare e Mbrojtjes Civile ka rekomanduar dy masa të reja për mbrojtjen nga koronavirusi që adresojnë kontrollin e njerëzve në trafik ndërkombëtar dhe kufizimin e tubimeve publike me më shumë se 1.000 pjesëmarrës, të cilat do të bëhen deri në njoftimin e mëtejshëm.