Deputeti i LSDM-se, Muhamet Zeqiri, sot eshte takuar ne Shkup me kryetarin e komunes se Presheves Shqiprim Arifi. “Diskutuam mbi gjendjen aktuale të përgjithshme në vendin tonë por edhe në Preshevë me theks të veçantë mbi procesin e bisedimeve mes Prishtinës dhe Beogradit. Gjithashtu diskutuam edhe për realizimin e projekteve të përbashketa që janë në interes të qytetarëve te dyja anëve të kufirit”, njoftoi Zeqiri.

Loading...