Kryeministri Zoran Zaev ka deklaruar sot se ai personalisht nuk do te lejoje qe disa kriminel, nje gazetar dhe nje peder te rrezojne qeverine e tij. “Nuk do te lejoj disa kriminel, nje gazetar dhe te me fal komuniteti LGBTi, nje peder ta rrezojne qeverine. Do te luftojme deri ne fund dhe secili do te perballet me pergjegjesi”, ka thene Zaev.

Loading...