Më shumë se 20.000 tifozë të Kosovës kishin vërshuar rrugët e Sauthempton, ndërsa disa prej tyre janë argëtuar para ndeshjes me njërën nga Kombëtaret më të mirë në botë-Anglinë.
Një grup I tifozëve të Kosovës deri sap o argëtohej në rrugë vendosi të bëjë shaka me një policë. Ata ia kishin marrë kapelën dhe po këndonin, ndërsa polici ua kthejë duke ia marrë plisin.

Situata u bë edhe më interesante, pasi tifozët e Kosovës bënë fotografi në shenjë kujtimi me personin zyrtar.

Loading...