Ejup Berisha

Urime e Gëzuar firoren o Albin tani e tutje ti i ke këto misione dhe këtë angazhim të shenjtë nëse pak e din. Shih më dëgjo të lutem tani o Albin Kurti në Kosovë shumë shpejtë me e kthy shpresën, fatin, lumturinë gëzimin dhe mbarsinë dhe mei qortu fort Thaqin Ramushin dhe Kadrinë për faktin se e udhëhoqën mbrapsht qeverinë dhe e lanë në mëshirën e fatit shtetin,populllin dhe krejt rininë . Në Kosovë seç na fitoi në zgjedhje të dielën në mbrëmje ky Albini dhe kundershtarëve të vet Ramushit Kadrisë dhe Hashimit dy këmbët në një këpucë ai ua shtini. Këta të tre ju drejtuan menjëher me lutje Kurtit dhe e lutën që tua kthej menjëhe ai atyre këpucën tjetër,sepse tani këta në jetë do ta kenë shum ngusht sepse më askush nuk do ti shikoj me sy bile ka gjasa tua vënë nrrylin dhe ti qëllojnë me grusht. U nervozua shumë Kadria me vrap morri valixhet dhe u nis për te shpija Seç nau nervozu shumë pas humbjes së zgjedhjeve ky Kadria i cili tha se tani e tutje do ta lë kolltukun dhe me plot vrap do të niset të shkoj te shpija se atje shumë të pikëlluar e presin gruaja bashk me fmit. Tani e tutje në pushtet ska meu përzi gjithashtu u zotua Veselidhe I njëjti shpejtë e shpejtë I mblodhi valigjet duke thënë më falni ju lutem nëse më lejoni dua unë që të shkoj menjëher te shtëpia. Na u idhnu fort Ramushi pa post Kryeministri ai mendon se nuk do të jetë askushi Seç na u idhnu fort atë mbrëmje ky Ramushi me këtë rast edhe fytyra e tij u skuç e u dogj si prushi. Ky në një çast tha se nuk don të shkojë asesi në opozitë sepse egziston një rrezik shumë I madh Anita atë në sokak me e qit. Eu Eu Eu do ti bërtet fort Anita e do ti thotë unë këtë gjë aspak nuk e prita Vetëm hashimi fshehurazi si duket shumë u gëzua Seç na u gëzua për një çast për humbjen President Hashimi ky me vetvete tha shyqr që fitoi Albini se tash ka ardh rendi për humbjen me ju hakmarrë Kadrisë jo vetëmse për këtë por e dhe për keqmenaxhim të shtetit,Qeverisë dhe Partisë. Prandaj për këtë arsye u kërcnua shumë ky Hashimi dhe menjëher tha se Kadrinë nuk e shpëton më as Trumpi por as Putini.

Loading...