SOVRANI FOLI…

Urime fitorja Albin Kurti !
Urime fitorja Vjosa Osmani !

Me zgjedhjet e 6.tetorit.2019 hapet një kapitull i ri në historinë e Republikës së Kosovës duke ia kthyer vlerën dhe dinjitetin në vend. Kta ishin pritja dhe shpresa e së ardhmes shqiptare në Kosovë.Ky vullnet i Sovranit le të krunizohet tashmë me një koalicion qeverisës për ti rikthyer shpresat tek të rinjtë dhe te moshuarit se në Kosovë ia vlen të jetohet edhe shum ma mirë se nëpër rrugët e migrimit të dhimbshëm.URIME ! (Eugen Shehu)

Loading...