Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari përpos që është dëshmuar një mjek dhe e menaxhues i mirë i Komunës ai është edhe një besimtarë i detvotshëm.

Në një storje të emisionit Backstage Maqedoni, Taravari, ka rrëfyer se si e kalon një ditë agjërimi në shtëpinë e tij bashkë me familjen.

Në vijim ua përcjellim videon.

Loading...