Ali Ahmeti përfaqëson politikën 17 vjeçare që ka bërë 700 000 qytetar të Maqedonisë të marrin valixhet dhe të braktisin vendin.
Është interesante se si ky shqiptar ka zhvilluar deri tash një nga strategjitë më të rafinuara të spastrimit të shqiptarëve nga Maqedonia…mbetet për t’u vërtetuar si mundet që Ahmeti ndodhi që të ishte në krye të kësaj historie të trishtuar për shqiptarët… (Arben Taravari)

Loading...