Posted by informer.rs on Wednesday, October 9, 2019

Policia e Kosovës bllokon lojtarët e Zvezdës! Delija këndon: Oj Kosovo, Kosovo…, shkruan Informer. Dorëzohet Serbia, bishtin ndër këmbë!! Nuk ka ndeshje në Kosovë.

Mediat serbe supozojnë, se ndeshja mund të luhet nesër në Serbi, në Pazova mes Trepçës dhe Zvezdës. Media serbe Kurir bën të ditur se tifozët e Zvezdas, rreth 50 prej tyre në 20 vetura, u ndaluan nga policia serbe në dalje të Rashkës.

Loading...