Katër persona janë vrarë pasi një avion i vogël u rrëzua tre milje në jug të Aeroportit Ndërkombëtar të Dubait.
Tre britanikë dhe një afrikano-jugor ishin në aeroplanin DA42 të regjistruar në Mbretërinë e Bashkuar, thanë autoritetet.Avioni ishte “në një mision për të kalibruar sistemet e navigimit tokësor në aeroport”.
Autoriteti i Përgjithshëm i Aviacionit Civil thotë se ka nisur një hetim për këtë aksident ajror.