Renova vazhdon të jetë aktive në afatin kalimtarë të verës. Tetovarët vazhduan bashkëpunimin me pesë lojtarë: Argjendt Gafuri, Fisnik Zuka, Bashkim Velija, Hadi Velii dhe Nenad Mishkovski, Hadis Velii.

Futbollistët e Bujar Islami dje shënuan fitore prej 5-1 kundër Dritës në Bogovinë.

Loading...