Sepse, nuk mund të jetë rastësi që, gjatë kohës që Ali Ahmeti qëndron prej dy dekadash në pushtet, largohet numri më i madh i qytetarëve që kanë ikur ndonjëherë! Ai ka qeverisur keq dhe jo rastësisht! Nuk është rastësi që Ali Ahmeti dhe disa krerë të tjerë të BDI-së notojnë në pasuri marramendësi, ndërkohë që qytetarët ikin se nuk kanë më shtet që i do! Por tash pyetja madhore është: kush e ka drejtuar Ali Ahmetin drejt një strategjie të tillë?! A thua që të ketë qenë vet ai, apo është bërë marionetë, vegël e taborit të tij, si ndodhë rëndomtë me ata që rrinë në pushtet?! (AArben Taravari)

Loading...