Federata e futbollit e Polonisë ka vendosur që ta pres reprezentacionin e Maqedonisë së Veriut në Varshava më 13 tetor në “Stadiumin Nacional”.
Ky stadium është një prej më moderneve në Poloni, i ndërtuar në kampionatin europian në vitin 2012, organizuar në Poloni dhe Ukrainë.
Maqedonia dhe Polonia do të takohen në “Toshe Proeski” në Shkup me 7 qershor në ndeshjen e javës së tretë të grupit G për eliminatorët e Euro 2020.