Gazeta Vecer në gjuhën maqedonase shkruan se forcat speciale sot në mengjes kanë kryer aksion në Hansanbeg dhe në rrethinen e Haraçinës. Sipas kesaj gazete, aksioni eshte kryer sot në mengjes dhe me kete rast jan arrestuar disa persona te te cilet janë gjetur armë dhe para. Aksioni ka qenë vazhdim i aksionit qe u realizua para një muaji.

Loading...