Temperaturat ekstreme të ulta në Chicago po tmerron të gjithë, mot ky i paparë ndonjëherë më parë.

Në këtë video janë përmbledhur situata të ndryshme që të lënë pa fjalë, transmeton Indeksonline.

Për shkak të ftohtit, atje janë detyruar që t’i vënë flakën binarëve të trenit, pasi ngriheshin dhe nuk mund të kalonte treni andej.

Po ashtu, shihen njerëz duke hedhur ujë në ajër, e që në sekondë kthehej në akull ose avullohej.

Loading...