Në të vërtet, të gjithë ata që e njohin nga afër këngëtaren Nora Istrefi, thonë se ajo është e ëmbël, e qetë dhe aspak e interesuar për intriga e gjëra të kësaj natyre, shkruan “Kosovarja”.

Në të vërtet, Nora, përherë ka dalluar në formë e përmbajtje. Këngëtarja, gjithmonë ka qenë këmbëngulëse për të arritur sukses në muzikë, por asnjëherë nuk është dukur të ketë ambicie të sëmurë.

Nora, me këmngulje ia doli që të ketë edhe linja trupore perfekte, kjo falë angazhimit në palestër, e gjithashtu edhe kujdesit në mënyrën e të ushqyerit.

Sot, ajo ka trupin që secila do të donte ta kishte, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë fustan me lekurë gjarpëri, Nora duket tamam “gjarpërueshe”, joshëse dhe shumë “hot”.

Loading...