Nënkryetari i BDI-së, Nezat Bejta, me rastin e ceremonisë për shënimin e 18 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit, shkruan se kjo marrëveshje u arrit me sakrificë të madhe të popullit shqiptar dhe luftën e shenjtë të UÇK-së, përcjell FLAKA.

Ja postimi i plotë i Bejtës në Faceboook:

🇦🇱
🇲🇰
🇺🇸
🇪🇺

Nga ceremonia e shënimit të 18 vjetorit të arritjes së Marrëveshjes së Ohrit

Marrëveshja e Ohrit u arrit me sakrificë të madhe të popullit shqiptar dhe luftën e shenjtë të UÇK-së. Marrëveshja paqësore hapi rrugën e të drejtave dhe barabarësisë së plotë.

Pa Marrëveshjen e Ohrit nuk do të ishim këtu ku jemi sot.

🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱

Gjuha Shqipe  Flamuri Kombëtar Universitetet në Gjuhën Shqipe  Përfaqësimi Adekuat  Poste kyçe në Shtet… 

❗️

… Vazhdojmë 

Loading...