Është vetëm 8 vjecare, por ka filluar të arrije suksese të njëpasnjëshme ne gara lokale dhe rajonale. Neale Ajvazi, karateiste nga Sllupçani edhr pee është ende e vogel, ka plane të mëdha-nje ditë deshiron te behet kampione olimpike si Majlinda Kelmendi. Trajneri i saj thotë se keto nuk jane vetëm deshira, por se Nealja ka talent per te arritur një ditë majet e suksesit ne karate.

Loading...