Steph dhe Seth Curry janë vëllezërit e parë që po luajnë njëri kundër tjetrit në finalen e Perëndimit në NBA-së. Festoi Stephen me Ëarriorsat 116-94. Shënoi 36 pikë, kurse vëllai I tij te Portland shënoi tre pikë.
Në tribunë për ata anonin nëna Sonia dhe babai Dell, të cilët para ndeshjes kishin hedhur monedhën për të parë se kush me cilin djalë do të jetë. Dhe, kishte rënë se nëna bën tifozin për Sethin e Portlandit.
“E habitshme se si dukej kur nëna yte anon për skuadrën kundërshtare”, komentoi Steph pas ndeshjes.