Po i boj pyetje drejtsis maqedone Ku ashte dallimi ne mes meje BURHANEDIN NUHIJU dhe BOBAN ILIÇ Po dallim nuk ka une jam i kryjuar nga mishi dhe kockat nje lloj sikur kij. Por dallimi ashte se une jam Shqiptar kij ashtr Serbomaqedon ivetmi dallim ashte. Kur bohet fjala per shqiotaret drejtsija nuk egziston dhe shqiotaret denohen me burgim te perjetshem sikur jam denua une. Une akuzohem per nje vrasje ne vitin 2001/2 te nje maqedoni ne tetov vrasja ashte kryer ne rethana tepa njohura neat koh. Por qeverija maqedone per tu uhakmar ndaj shqiotarve dhe ndaj konfliktit te 2001 pas pes viteve akuzohem une per at vrasje. Shtohet pytja pse priten te kalijn pes vite. Priten te kalojn pes vite se nete njejten koh u vra nje djalosh i rij nga paramilitaret maqedon me unuformat e policis ku per ket vrasje te shqiptarit as qe pati gjikim apo burgosje te ndonjeri nga ata cka e qellun per vdekje ket te riun shqiotar jo. Cka ashte mae keqa se vrasesi maqedon lene se nuk u burgos por qeverija e gradoj ket vrases te shqiotarit dhe e emnoj shev i policis kufitare. Mua per akuzen e maqedonit te vram me denuan me burg te perjetshem. Pra kyj ashte dallimi i BURHAN POROJT dhe Vrasesit me paramendim BOBAN ILIC. Po kij shtet per maqedont ashte nan per Shqiotaret ashte mjerk. Nuk ikan fajet maqedont por fajet jan te politikanet shqiotar dhe prokuroret shqiptar. Domethan se kur vritet ndonji maedon shqiotaret denohen me burg te perjetshem kur vritet shqiotari nga maqedoni nuk ka burg dhe gragohet dhe nderohet sij nje HERO. Burhan Poroj vllau i DESHMORIT i denum me burg te perjetshem

Loading...