Majk kaloi pasditen me personin më të shtrenjtë për të

Majk është shumë i angazhuar me koncerte brenda dhe jasht vendit, e kjo gjë e bën të jetë larg familjes.

Pasditen e sotme, reperi e kaloi bahskë me djalin, Roanin, ndërsa me ndjekësit ndau një video ku shfaqej në prehrin e djalit.

Për ndryshe, Majk ka përmbyllur një vit shumë të suksesshëm në karrierë, ndërsa pritet që edhe gjatë 2020-ës të sjell projekte të reja muzikore.

Loading...