Me këtë të fundit më shumë, teksa edhe nuk i kursen asnjëherë ndjenjat dhe dashurinë që ka për të.

Përderisa është kështu, mund të themi se edhe në këtë fotografi të fundit që postoi sot nuk mundi të përmbahej, ku lumturinë pranë të shoqit e shprehu me një fjalë, duke thënë se prezenca pranëtij është “Vend i lumtur”, shkruan Kosovarja/

Loading...