Edhe vajza e panjohur e Shyhrete Behlulit tani po zë vend në të gjitha rubrikat rozë.Gresa Salihu dita ditës po popullarizohet çdo herë e më shumë, duke u bërë kështu pjesë e pandashme e të gjitha mediave, shkruan Kosovarja.Nuk ka lajm që nuk mund ta gjesh emrin e saj, e cila gjithnjë po përmendet për të mirë sikur e ëma dhe të motrat.Ajo për çka përflitet kryesisht për Gresën janë veshjet e saj, makinat, jeta luksoze që gëzon dhe që ia di qejfin jetës deri në maksimum.Në fakt, edhe është ashtu sepse bukuroshja e Shyhretes vërtetë që nuk po ia di limitin pasurisë e vizitave që bën nëpër vend të ndryshme.E, kush më mirë se kjo fotografi tregon këtë realitet dhe dëshmon fjalët tona më shumë se gjithçka. /Kosovarja/