Duhet vënë në dijeni Bujar Osmanit i cili thiret demek në konkurencën me programë partiake jo me protesta -se programa e BDI thejsht është një HARTIM ME SHKRIM për kalamaj ,që p.sh. unë dhe shumë të tjerë mund ta shkruajmë për gjysëm ore nëse është puna sa për të qenë e shkruar në letër, bile njëqindë herë më të mirë. Por ju lutemi, shqiptarët nuk kanë votuar për programën tuaj, sepse FAKTET flasin se ata kanë qenë të shtërnguar, shantazhuar, të joshur dhe industrializuar . Kur do të votojnë të LIRË shqiptarët jo vetëm programa juaj por edhe ju do të shkoni në Rr* të samës ! (q/a)

Loading...