Ish kryeministri i Kosovës sot feston ditëlindjen e 68-të.Isa Mustafa është lindur më 15 maj të vitit 1951 në fshatin Prapashticë të rrethit të Prishtinës.Ai ka mbaruar shkollën fillore dhe të mesme në Prishtinë, ndërsa Masterin dhe Doktoraturën i ka kryer në Universitetin e Prishtinës.Në vitin 1974, ai kishte filloi punën e tij profesionale, si pedagog në Universitetin e Prishtinës.Mustafa ka qenë kryetar i Prishtinës nga dhjetori i vitit 2007 deri në dhjetor 2013 dhe ka shërbyer si kryeministër i Kosovës.Me rastin e ditëlindjes, djali i tij Besniku ka publikuar një foto bashkë me djalin e tij të vogël në prehër të Isa Mustafes.‘Shumë urime për gjyshin‘, ka shkruar ai në foto.