Sonte në selinë e Lëvizjes, një grup të rinjësh nga komuna e Vrapçishtit, të cilët kanë qenë pjesë e iniciativave qytetare, vendosën t’i bashkohen familjes së madhe të BESËS. I shoqëruar nga kryetari i Forumit Rinor, Liridon Useini, pritëm këtë grup të mrekullueshëm të rinjësh.

Mirë se erdhët në Forumin Rinor më aktiv dhe më të zëshëm në vend!

#ARDHMËRIA
#RINIABESATARE
#KOHAPËRVEPRIM

Loading...