Prokuroria bullgare e ka kauzuar udhëheqësin e organizatës joqeveritare se ka spiunuar për Rusinë, duke u munduar kështu që të tërheq vëmendjen e Bullgarëve  drejt Moskës.

Prokurorët kanë vërtetuar se udhëheqësi i Lëvizjes kombëtare e rusofilëve, pesëdhjetëvjeçari Nikollaj Malinov, ka punuar për Institutin rus për studime strategjike, kryesisht e udhëhequr nga ish-spiunë, si dhe për organizatën joqeveritare ruse “Shqiponja dykrenare” nga viti 2010.

Loading...