Prej vitesh komentohet poshtë e lartë marrëdhënia mes Teuta Krasniqit dhe Afrona Dikes, gjegjësisht ish gruas dhe partneres aktuale të këngëtarit Blero Muharremi, shkruan “Kosovarja”.Flitet se ato të dyja kanë raporte korrekte, e këtë bindje e kanë forcuar edhe intervistat ku ato kanë folur me dashamirësi për njëra tjetren.Në një hulumtim të thjeshtë në Instagram, sheh që dyshja e ndjekin njëra tjetren edhe në “Instagram”. Pra, shohin gjithçka që ato postojnë.Kjo, është edhe një dëshmi që ato janë “ok” me njëra tjetren. /Kosovarja/