Sipas serbëve nuk ekziston as masakra e Reçakut, as e Srebrenicës, as Vukovari…

Elita politike, intelektuale, religjioze serbe dhe e Serbisë po iu rikthehet rrëfimeve të viteve tetëdhjetë të shekullit të shkuar 1. Banjallukë - Çdo mëngjes unë dhe...

A kanë kauzë partitë politike të shqiptarëve në Maqedoni dhe cila është ajo ?

Abdulla Mehmeti Pjesëmarrja pa kushte në pushtet e partive të shqiptarëve, integrimi në pushtetin përjashtues dhe mohues i të drejtave dhe barazisë kombëtare të...

Qytetarët presin dënimin e fajtorëve të aferës Telekom dhe kthimin e parave

Xhevdet Hajredini Pasi Gjykata e Nju Jorkut i dënoi drejtorët për shkak se kanë dhënë mito, Qeveria e Maqedonisë ka të drejtë morale në emër...

“Faleminderit” kolegë gazetarë që jeni kaq xheloz, lutjuni Zotit në këtë ditë xhumaje që...

Shkruan: EMAD MEHMETI Portalet me HALE të cilët janë me bollëk dhe disa “kolegë” gazetarë, që nxitohen të përkthejnë shkrime nga maqedonishtja të shkruara në...

Gjysmë-injorantët

Shkruan: Arben Taravari Sot do të shkruaj për GJYSME-INJORANTËT! Këta janë grupi apo klasa më e rrezikshme në një shoqëri, kështu mendon Ismail Kadare dhe...

Gafurr Adili: Kërçova nuk është më bastion i BDI-së!

Veprimtari i njohur i cështjes shqiptare, Gafurr Adili thotë se Aleanca për Shqiptarët po merr mbështetje të fuqishme edhe bastioned e BDI-së. “Tubimet e...

Kim Mehmeti: Nga goja e kryetarit të PDSH-së zbrazet ‘gropa septike’ e BDI-së!

Shkruan: Kim Mehmeti "E kam përsëritur disa here: BDI-ja e PDSH-ja me asgjë nuk dallojnë nga njëra tjetra. Ato janë si motra të një gjaku,...

Si shtrydhen dhe persekutohen shqiptarët nga LSDM-VMRO?

Shkruan Medai Shaholli Shqiptarët e Iliridës së paku për shtatë dekada rresht, që nga themelimi i Republikës së Maqedonisë më 1945, e cila u ngrit...

Super Baba jo vetëm i plakur, po edhe i lënduar!

Nga: Burhan SEFERI Thonë se siç është populli, janë edhe udhëheqësit. Nuk e di, a jemi aq njerëz të këqinj, që të poshtërohemi me liderë...

A flet dikush me ambasadorët e huaj për krimet e gjenocidit mbi shqiptarët në...

Tema e ditës: A foli dikush për krimet dhe gjenocidin e ish-regjimit komunist në Maqedoni dhe të periudhës së tranzicionit demokratik mbi shqiptarët?! A janë të...

Opinione