Shkruan: Zekirija Zeko Halimi

Sikur të ishte në Evropë Asaf Ademi, sot do ta shpallnin Oskarin por pêr fat të keq është me një rrethinë ku të koruptuarit dhe tenderashat janë dhe ngjyra partiake ndikon më shumë.

Por e mira krejt kësaj si fillim pêr ndryshime psikologjike tek populli “Paska hallall evlad, ka shpresa pêr ne si popull”

Allahu të shpërbleft Asaf Abi, unë si shqiptar dhe musliman jam krenar me ty se më bêre krenar.

Dhe në fund, Asaf Abi, nê kêtë kohë të syfyrit bëjmë dua që Allahu të shêroftë. (Zekirija Zeko Halimi)