Në mesin e politikanëve që kanë ardhur për Ditën e Çlirimit, janë edhe presidenti shqiptar Ilir Meta, kryetari i PDSH Menduh Thaçi dhe kreu i BDI-së Ali Ahmeti.

Ata janë nisur drejt vendit ku do të mbahet tubimi qendror për shënimin e ditës së çlirimit.

Mes figurave botërore që po ndërojnë vendin tonë sot, janë edhe Bill Clinton dhe Madeleine Albright.

Loading...