Akademija e Futbollit Shqiptar (AFSH) me seli në Zvicër do të organizojë mini-kamp edhe në Gostivar nga 22.07-31.07, shkruan gazeta Lajm.
Në kamp do të përfshihen: 10 ushtrime, ushtrime profesionale, kondicion, koordination, shpejtësi, teknik, taktik dhe stërvitje individuale, si dhe stërvitje në grupe. Të interesuarit mund të paraqiten në mesenger/instagram, watsapp ose në tel:076 583 41 76 të trajnerit, Bekim Ameti./Gazeta Lajm/

Posted by Bekim Ameti on Thursday, July 18, 2019
Loading...