Në kampinatin shtetëror në mundje për juniorë dhe moshat U15, i cili u mbajtë në Prilep, klubi i mundjes Tefejuz ka fituar katër vende të para, dy të dyta dhe tre të treta, kurse në renditjen ekipore kanë zënë vendin e tretë.

Ja rezultatet:
Aid Saliasi 57 kg vendi (1)
Rexhep Ajdari 92 kg vendi (1)
Bunjamin Nuhishi 97 kg vendi (1)
Bajram Ajdari 85 kg vendi (2)
Edon Cakoli 65kg vendi (3)
Armend Bajrami 92 kg vendi (3)

U 15
Ensar Isamaili 38 kg vendi (1)
Ismail Neziri vendi (2)