“Rasti me ndeshjen fudbollistike med K.F. Vardari dhe K.F. Shkëndija, është luajtur pa prezencën e simpatizuesve të K.F. Shkëndija. Ka pasur ofendime nga simpatizuesit e K.F. Vardarit me ç’rast ka reagur delegati. Janë marrë masa dhe janë ngritur procedure për kundervajtje në lidhje me këtë”, i kanë thënë gazetës Lajm, burime nga MPB-ja.