Një nga bashkautorët e krimeve të gjenocidit serb në Kroaci, në Bosnje dhe në Kosovë ka ngordhur në një spital të Moskës. Edhe një bishë e implikuar në krimet më të shëmtuara të dekadës së fundit të shekullit XX në Evropë, bashkëshortja e Sllobodan Millosheviqit- Kasapit të Ballkanit- shkoi pa u ndëshkuar për përgjegjësitë në krimet e kryera.
Turp për drejtësinë ndërkombëtare!/Bardhyl Mahmuti