Ambasada e SHBA në Beograd ka reaguar në mënyrë të pazakontë ndaj disa shkrimeve në median serbe, pasi u kritikua për një takim me përfaqësues të opozitës në një mënyrë diskrete.

Në Twitter-in e saj, ambasada ofroi një “plan javor” të diplomatëve të saj ku thuhet përshembull se veç një takimi me opozitën në një “vend publik”, do blihet gjithashtu dhe hajvar.

Në listën ka edhe detyra të tilla si duke pirë birrë me profesionistë të gazetarisë, duke vazhduar një kërkimin për burgerin më të mirë në qytet, duke blerë bukë dhe qumësht, si dhe duke dremitur për shkak të mosbesimit për atë që shkruajnë tabloidet në Serbi.